Nieuws

Bureaustoel inruilactie 2021

Bureaustoel inruilactie 2021

Bureaustoel inruilactie

Meer bewegen tijdens kantooruren wordt gelukkig al veel gestimuleerd! Zit sta bureaus creëren gezondere werkplekken maar vaak wordt de bureaustoel vergeten. Een verkeerde houding tijdens bureauwerk creëert op lange termijn klachten aan nek, rug en schouders. Daarom is een goed instelbare ergonomische bureaustoel van essentieel belang voor een gezonde werkplek. Profiteer nu van inruilkorting op uw oude bureaustoel! Onderstaand hebben wij een selectie gemaakt van 4 ergonomische toppers waar u maar liefst € 200,- korting op krijgt bij inruil van uw oude bureaustoel.
Meer lezen

Stilte werkplekken

Stilte werkplekken

Een silent room zorgt voor rust op de werkvloer

Een stilte werkplek oftewel een silent room is bedoeld om u terug te kunnen trekken om in alle rust en stilte te werken of een gesprek te voeren. Dit kan een conference call, een één-op-één gesprek of een vergadering zijn. Als concentratiewerkplek is de silent room ook zeer geschikt. We hebben verschillende stilte werkplekken in ons assortiment. De silent rooms zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, van 1 persoons tot 6 persoons cabines. De combinaties van kleuren en materialen zijn oneindig, zo past een silent room in elk interieur.

Meer lezen

Bureaustoel inruilactie!

Bureaustoel inruilactie!

Beroepsziekten te lijf met de RI&E

Er is momenteel veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. En terecht, als je bedenkt dat er steeds meer klachten zijn zoals een versleten rug en burn-outs. Maar hoe voorkom je beroepsziekten? De risico-inventarisatie en -evaluatie helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Meer lezen

VepaBins afvalbakken, deze maand 15% korting!

VepaBins afvalbakken, deze maand 15% korting!

Nieuwe afvalbakken van VepaBins

De nieuwe afvalbakken BonTon en pedaalemmers EcoCasa bieden nieuwe functies die nuttig zijn voor het makkelijk afval scheiden. Zo zijn de afvalbakken BonTon modulair waardoor ze eenvoudig aan elkaar te maken zijn. De EcoCasa pedaalemmers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met 2 of 3 afvalemmers waardoor je eenvoudig afval kunt scheiden.

Meer lezen

Giroflex bureaustoelen aanbieding

Giroflex bureaustoelen aanbieding

Nieuwe Giroflex bureaustoelen nu in de aanbieding!

Met de ergonomische bureaustoelen van Giroflex heeft u niet alleen een gezonde zithouding maar ook een stijlvolle zitting.

De diverse modellen Giroflex bureaustoelen hebben ieder zijn eigen specificaties en instelmogelijkheden. Deze maand vindt u diverse Giroflex bureaustoelen in de aanbieding!

Meer lezen

Profiteer van de actie: Datavernietigers!

Profiteer van de actie: Datavernietigers!

HSM datavernietigers

HSM datavernietigers zijn eenvoudig te gebruiken, energiezuinige en innovatief. U kunt ze gebruiken om uw persoonsgegevens en vertrouwelijke documenten te versnipperen en te vernietigen.
Bent u op zoek naar een papiervernietiger met voldoende snijcapaciteit om gelijke tred te houden met de AVG/GDPR? Gaat het om een kantoor aan huis of om een open kantoorruimte? Of bent u op zoek naar een compleet afvalverwerkingsstation voor grote hoeveelheden bestanden of een papier shredder shredder voor uw digitale gegevensdragers? Door het grote assortiment hebben we altijd een passende vernietiger voor u!

Meer lezen

Printkosten verlagen en een avondje uit?!

Printkosten verlagen en een avondje uit?!

Gratis bioscoopkaarten

We merken dat de printkosten bij veel organisaties onnodig hoog zijn. Vaak zien we dat organisaties niet weten hoe ze de papierstroom en de daarbij behorende kosten kunnen managen. Hierdoor worden er onnodig veel kosten gemaakt. Wij willen u bewijzen dat deze kosten een stuk goedkoper kunnen. We bieden daarom een kosteloze inventarisatie aan. Hierin wordt rekening gehouden met uw printkosten en behoeften.

Meer lezen

Creëer een huiselijke kantoorinrichting met de Nova Wood collectie

Creëer een huiselijke kantoorinrichting met de Nova Wood collectie

Natuurlijk kantoor met de Nova Wood collectie

Een huiselijke kantoorinrichting creëren was nog nooit zo leuk met de nieuwe Nova Wood collectie. Deze collectie kenmerkt zich door het massief essen houten onderstel en er is keuze uit diverse bladafwerkingen. De lijn is speciaal ontworpen om een huiselijke en warme sfeer in uw kantoor te creëren en om u dichter bij de natuur te brengen.

Meer lezen


1 2