Over ons

Over ons

Cor van Lith, de oprichter van Van Lith Supplies startte in 1988 met een kantoor aan huis. Kantoorsupplies leveren in de regio van Erp en omstreken bleek een schot in de roos. Al gauw werd het kantoor te klein en werd er een vestiging aan De Molentiend in Erp bij gehuurd. Activiteiten werden uitgebreid met kantoormachines en kantoormeubilair en al gauw werd ook deze vestiging te klein.

Uit strategische overweging werd er gezocht naar een meer centrale ligging voor een nieuwe vestiging. In 1996 werden de nieuwbouwplannen concreet gemaakt om een bedrijfspand van 800m2 te gaan bouwen op industrieterrein De Amert in Veghel.

Groot inkopen en altijd een oplossing willen aanbieden is wat Van Lith Supplies heeft gebracht waar het nu staat. Een no nonsense mentaliteit die onze zakelijke relaties wel herkennen.

Door de veranderende markt en toenemende vraag van snelle leveringen was de aankoop van 400m2 magazijnruimte achter het pand een logische stap. Enkele jaren geleden werd daardoor het bulkmagazijn aangekocht waardoor leveringen van A3 multifunctionals en kantoormeubilair uit voorraad mogelijk werden.

In 2013 maakt Roel van Lith zijn intrede en wordt de basis gelegd voor het online platform van Van Lith: one-stop-office-shop.nl

Het concept is simpel; alles wat Van Lith al jaren aanbiedt; vangen in een online platform met transparante en concurrerende prijzen.

Door markt te vergroten en groter in te kopen levert Van Lith nu door heel Nederland en België met dezelfde no nonsense mentaliteit als jaren geleden. Met de twee kapiteins op dit schip heerst er een warme familiesfeer en zo wordt u ook ontvangen.

Het dienstenpakket van Van Lith is door de jaren flink uitgebreid. Door te werken met de juiste partners en de verbindende schakel te zijn, bouwt Van Lith aan lange termijn relaties.

Online of offline, het maakt ons niet uit!

Wij zijn Uw Kantoorspecialist