VepaBins afvalbakken, deze maand 15% korting!

VepaBins afvalbakken, deze maand 15% korting!

VepaBins afvalbakken, deze maand 15% korting!

Nieuwe afvalbakken van VepaBins

De nieuwe afvalbakken BonTon en pedaalemmers EcoCasa bieden nieuwe functies die nuttig zijn voor het makkelijk afval scheiden. Zo zijn de afvalbakken BonTon modulair waardoor ze eenvoudig aan elkaar te maken zijn. De EcoCasa pedaalemmers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met 2 of 3 afvalemmers waardoor je eenvoudig afval kunt scheiden.

Bestel ze beide NU op onze webshop www.one-stop-office-shop.nl en maak gebruik van de korting! Let op, de aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019.

 

BonTon afvalbakken

Afvalscheidingsmodule van 100% gerecycled polypropyleen uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Doordat er bij de productie gebruik is gemaakt van gerecyclede kunststoffen heeft iedere unit een uniek uiterlijk. Modulair systeem, klik eenvoudig verschillende modules aan elkaar tot een complete afvalscheidingsunit. De module heeft een kunststof binnenemmer en is voorzien van een gekleurde sticker om de afvalstroom aan te duiden.

Bekijk hier alle BonTon afvalbakken.

 

 


EcoCasa pedaalemmers

Rechthoekige pedaalemmers van geborsteld RVS met fingerprint proof coating en handige kunststof handgrepen. Bestel de pedaalemmers met 2 of 3 binnenemmers. Voorzien van gedempt sluitende deksels. Verkrijgbaar met een of twee pedalen die afzonderlijk toegang tot de kunststof binnenemmers bieden. De stay-open functie vergrendelt het deksel, voor het makkelijk schoonmaken van de afvalbak of wisselen van de afvalzak.

Bekijk hier alle EcoCasa pedaalemmers.

Van Lith Supplies