Zó stelt u een bureaustoel en een zit sta bureau in

Zó stelt u een bureaustoel en een zit sta bureau in

Zó stelt u een bureaustoel en een zit sta bureau in

Werkhouding tips

Dat te lang op dezelfde plek in dezelfde houding werken niet goed voor ons is, weten we allemaal. Maar wat is dan wél een goede werkhouding en waar moet u bij opletten als u een houding aanneemt?

 

  1. Let ten eerste op de stand van de bureaustoel. Stel hem zo in dat de onderrug ondersteund wordt en uw voeten plat op de grond staan. Onze bureaustoelen kunnen op diverse manieren versteld worden zodat u uw eigen stand kunt bepalen.
  2. Gebruik het hele zitvlak van de bureaustoel. Het klinkt misschien logisch maar in werkelijkheid zitten werknemers vaak op het puntje van de stoel. Onze verstelbare bureaustoelen zorgen ervoor dat u altijd ondersteuning hebt, hoe u ook zit.
  3. Stel het bureau op de juist hoogte in zodat uw elle bogen een hoek van 90 graden maken. Een zit sta bureau is voor iedereen op maat in te stellen.
  4. Adviseurs adviseren om elk half uur even te gaan staan. Met een van onze zit sta bureaus kunt u het bureau hoger instellen waardoor u staand kunt werken.
  5. Sta elk uur even op en loop een stukje. Ga bijvoorbeeld even wat drinken of een soepje halen. Wees sociaal naar uw collega’s en haal nooit drinken voor een ander. Zij moeten zelf ook bewegen.
  6. Doe oefeningen om spieren los te maken. Denk hierbij aan rug, nek en strek oefeningen. Wilt u tijdens werk bewegen? Kijk dan eens naar onze Deskbikes.
Van Lith Supplies