Creëer een huiselijke kantoorinrichting met de Nova Wood collectie

Creëer een huiselijke kantoorinrichting met de Nova Wood collectie

Creëer een huiselijke kantoorinrichting met de Nova Wood collectie

Natuurlijk kantoor met de Nova Wood collectie

Een huiselijke kantoorinrichting creëren was nog nooit zo leuk met de nieuwe Nova Wood collectie. Deze collectie kenmerkt zich door het massief essen houten onderstel en er is keuze uit diverse bladafwerkingen. De lijn is speciaal ontworpen om een huiselijke en warme sfeer in uw kantoor te creëren en om u dichter bij de natuur te brengen.

Er is steeds meer vraag naar een warme en huiselijke kantoorinrichting. Heel wat bedrijven vragen naar een knus interieurontwerp voor hun werkruimtes. Het is inmiddels bekend dat de werkomgeving een inspirerend en rustgevend effect kan hebben op werknemers. Laat u inspireren door de nieuwe Nova Wood collectie.

Deze collectie is geschikt voor kantoren op basis van het concept open ruimte: éénpersoons bureaus voor individueel werk, bureau benches voor teamwerk, vergadertafels voor vergaderingen en hoge tafels en koffietafels voor vrijetijdsactiviteiten.

U kunt kiezen voor bureaus en vergadertafels met kabelgeleiding om alle kabels netjes weg te werken. Er is keuze uit verschillende topbladen, 25 mm MFC (melamine) met of zonder ABS-rand van 2 mm of bladen in 26 MM MDF bedekt met HPL en schuin aflopende randen. Dankzij de HPL laag zijn de bureaus en tafels vlek- en krasbestendig.

Gratis 3D ontwerp

Onze ontwerpers staan 5 dagen per week voor u klaar om uw wensen te visualiseren. Heeft u een specifieke wens of geen idee hoe de vierkante meters van uw kantoor het beste ingedeeld kunnen worden, vraag dan een 3D ontwerp aan. Wij werken met diverse interieurarchitecten samen om een duurzame inrichting te visualiseren.

 

De Nova Wood lijn biedt vele mogelijkheden. Elk kantoor ziet er geweldig uit met de combinaties van de Nova Wood meubelen.


Galerij Nova Wood

 

 

 

 

 

 

 

Van Lith Supplies