Van printcartridges en theezakjes tot post-its en wc-reiniger. Van verpakkingsmaterialen en enveloppen tot archiefstellingen en prullenbakken. Nee, met alleen wat kantoormeubelen als bureaus en bureaustoelen ben je er nog niet. De gemiddelde medewerker gebruikt om precies te zijn zo’n honderd pennen per jaar. Hij print een paar duizend a4’tjes en drinkt 150 liter koffie. Dat loopt al gauw in de papieren. Tel hierbij op dat de gemiddelde werkgever zo’n vijf adressen heeft voor de inkoop van kantoor- en facilitaire artikelen en je snapt het. Hier valt veel efficiëntie en voordeel te behalen.

Alle kantoor en facilitaire artikelen snel in huis

Wij van Van Lith Supplies verkopen alle kantoorartikelen, facilitaire artikelen, kantineproducten, sanitaire producten en magazijnproducten die je nodig hebt. We hebben een uitgebreide voorraad op twee plekken in Nederland, zodat onze chauffeur gegarandeerd binnen 48 uur je kantoorartikelen bezorgt. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom en winkel in Veghel en ter plekke een keuze maken uit onze 25.000 kantoorproducten. Het assortiment van onze kantoorvakhandel is zó breed dat je alle kantoorbenodigdheden tegelijk kunt kopen. Dat scheelt kilometers omrijden. Én bergen energie, tijd en euro’s, die je ongetwijfeld beter kunt besteden.

Quantore? Dit betekent het voor u

Als Van Lith Supplies zijn we lid van Quantore, de grootste voorraadhoudende inkooporganisatie van kantoor- en kantine producten in de Benelux. Gezamenlijk kopen we officeproducten in en we delen de laatste ontwikkelingen met elkaar. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat schiet jij hiermee op? Nou, je hebt je kantoorartikelen altijd snel in huis. We denken met je mee, hebben een compleet assortiment dat steeds vernieuwd wordt én je betaalt nooit te veel. Toch fijn.

Categorieën

Kantoorartikelen

Ordners - Perforators - Nietmachines - Rekenmachines - Schrijfwaren - Post en verzending - Lijmen en plakband

Papier en notitie

Kopieërpapier - Memoblaadjes - Notitieboeken - Agenda's - Formulieren - Schrijfblokken - Schriften - Karton

Facilitair

Afvalbakken - Batterijen - Brandkasten - EHBO - Gereedschap - Intern transport - Schoonmaakartikelen - Veiligheid

Kantineartikelen

Koffie - Thee - Dranken - Soep - Koekjes - Snoep - Water - Suiker en melk - Wegwerpservies - Koffiezetapparatuur - Servies