Op printkosten kan altijd bespaard worden. Daarom is het belangrijk periodiek goed naar de afdrukkosten te kijken. Om u daarbij van dienst te kunnen zijn hebben wij de “VLS Besparingscheck” in het leven geroepen. Aan de hand van deze check brengen wij uw printkosten in kaart en weet u snel wat u kunt besparen.

 

    Checklist

  1. Stel de printer standaard instellen op zwart/wit gebruik.
  2. Meten is weten! Print een rapport uit met daarop het verbruik of maak gebruik van software om verbruik in kaart te brengen.
  3. Let niet alleen op aanschafkosten maar ook op de capaciteit van toners. Vaak is een wat duurdere machine snel terug verdiend.
  4. Gebruik printers en MFP’s met gelijkwaardige toners. Verklein uw voorraad toners en voorkom onnodige voorraad.
  5. Neem energieverbruik mee in berekening. Het energieverbruik kan per machine wel 500 tot 1000 Watt verschillen.
  6. Kijk naar de mogelijkheden van een serviceabonnement of servicecontract. Afdrukkosten zijn vaak lager en service en support zijn inbegrepen.
  7. Maak bij meerdere locatie gebruik van een mantelovereenkomst. Zo worden de afdrukken berekend op het totaalvolume en voorkom je bijbetaling terwijl een ander machine overcapaciteit heeft.
  8. Bent u benieuwd wat u kun besparen, neem dan contact op met een van onze Document Solutions specialisten. Wij voeren voor u geheel vrijblijvend de VLS Besparingscheck uit.

Wij kopen uw te dure contract af!

In veel gevallen wordt er te veel betaald voor de lopende contracten. Dit kan komen door jaarlijkse prijsindexaties of simpelweg te dure contracten. Met een simpele berekening weten wij hoeveel u kunt besparen en helpen wij u van uw te dure contract af. Mochten de kosten voor afkoop der mate hoog zijn dan laten we u dit eerlijk weten.

Multifunctionals

Multifunctional OKI ES8473DNV

35 p.p.m. - Kleuren MFC - Met all-in service

Multifunctional Brother MFC-L9577CDW

31 p.p.m - Kleuren MFC - Met all-in service - Dubbelzijdig scannen in 1-slag

Multifunctional Triumph-Adler 2506ci

25 p.p.m. - Kleuren MFC - Met all-in service - Diverse scanoplossingen mogelijk

Multifunctional Sharp MX2630N

26 p.p.m. - Kleur MFP - Dubbelzijdige documentinvoer - Met all-in service