De nieuwe Sharp MX-2630 multifunctional kleuren laser

De nieuwe Sharp MX-2630 multifunctional kleuren laser

De nieuwe Sharp MX-2630 multifunctional kleuren laser

Onlangs is de Sharp MX-2630 toegevoegd aan het assortiment A3 multifunctionele kleurenprinters (MFP’s).

De Sharp MX-2630 is de opvolger van de Sharp MX-2614 en is daarmee geupdate met een nieuw 7 Inch-touchscreen en dezelfde gebruiksvriendelijke interface als zijn grotere broers uit de Sharp MX serie.

Het mooie aan deze nieuwe generatie is dat alle onderdelen van de base gelijk zijn aan elkaar. Hierdoor is de Sharp MX-2630 extra scherp geprijsd zonder concessies! Dit instap model is uitermate geschikt voor het MKB en kleinere werkgroepen.

 

 

 

 

De Sharp MX-2630 is uit te breiden met booklet finishers en een bulk lade. Bovendien heeft de machine aan een hoge afdrukkwaliteit met een snelheid van 26 pagina’s per minuut, een scansnelheid van 80 pagina’s per minuut en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

 

Sharp MX-2630 Specificaties

De Sharp MX-2630 is voorzien van verschillende tijdbesparende functies.
Zoals de standaard aanpasbare gebruikersinterface, die eenvoudig kan worden bediend via het 7-Inch touchscreen. Ook beschikt het instapmodel over de standaard ‘pull-printing oplossing’, waardoor er geen printserver of ingewikkelde installatie nodig is. Gebruikers hoeven bovendien nooit te wachten op een beschikbare printer, omdat ze hun documenten via iedere aangesloten MFP kunnen afdrukken.

Daarnaast kan de Sharp MX-2630 eenvoudig worden gekoppeld aan mobiele of cloud applicaties.
Zoals Cloud Portal Office, BOX.net, SharePoint, Microsoft Office 365 of Google Drive. Hierdoor kunnen gebruikers informatie veilig en op ieder moment delen en afdrukken. Het instapmodel is bovendien voorzien van geavanceerde afwerkingsopties, zoals Office Print Direct en Sharp Open System Architecture.

SharpDesk software voor het converteren en samenvoegen van documenten
De Sharp MX-2630 komt standaard met één licentie voor SharpDesk. Met deze software kunnen documenten omgezet worden in doorzoekbare PDF bestanden, Microsoft Word documenten, Microsoft Excel spreadsheets en Microsoft Powerpoint presentaties. Bovendien is het mogelijk om documenten van verschillende formaten, types en indelingen samen te voegen tot een PDF bestand.

Benieuwd geworden? Neem contact op, bezoek ons Solutions Center of vraag een offerte aan.

Van Lith Supplies