Heropening showroom & pensioen Cor en Maria van Lith

We hebben iets te vieren. Na 33 jaar gaat Van Lith Supplies verder onder de naam One Stop Office Shop B.V.. Geen overname, geen externe partijen, maar gewoon onze webshop naam die we al 8 jaar succesvol voeren. En dit doen we in een nieuw jasje!

Naast de nieuwe restyling van het logo hebben we ook het gehele pand klaargemaakt voor de toekomst. Het pand is beter geïsoleerd, van het gas af en vrijwel zelfvoorzienend geworden d.m.v. zonnepanelen. Daarnaast is de showroom rigoureus vernieuwd en uitgebreid. Kom binnen in onze moderne ontmoetingsplek met diverse themaruimtes waar ontmoeten en samenwerken centraal staan. Tot slot nemen we (in)formeel afscheid van Cor & Maria vanwege hun pensioen per 1 januari 2022.

Zakelijke relaties zijn van harte welkom op donderdag 24 november om dit met ons te vieren! Dit doen we op een informele manier met vrije inloop vanaf 15.00 tot 20.00 uur. Ieder uur starten er rondleidingen en kunt u worden rondgeleid door de showroom. Daarnaast kan er lekker geborreld worden in het magazijn, omgebouwd tot pop-up café.

Vrienden, familie en kennissen zijn welkom op zaterdag 26 november van 15.00 tot 20.00 uur.

Bent u erbij? Vergeet u dan niet aan te melden via het contactformulier hiernaast en vult u a.u.b. het aantal personen waarmee u komt in bij 'bericht'.

Cadeautip
Cor en Maria hebben aangegeven geen afscheidcadeaus te willen ontvangen maar zouden het erg waarderen als u een donatie doet voor Oxfam novib. Een schenking is over te maken naar bankrekening NL48 RABO 0125 400500 onder vermelding van betalingskenmerk 41650162 t.n.v. Oxfam Novib. Voor meer informatie kun u kijken op https://oxfamnovib.nl.

Alvast hartelijk dank en graag tot dan.

Parkeren
Komt u met de auto? Parkeren kan bij de Noordkade op parkeerplaats P3 (navigeer naar Abemec Veghel, parkeerplaats P3 zit hier tegenover). Er zal iedere 5 minuten een pendeldienst rijden.