Document Solutions

Document systemen bij Van Lith Supplies

Ons aanbod bestaat uit krachtige oplossingen voor de kantooromgeving, bestaande uit  apparatuur voor document scanning, veelzijdige Multifunctionele Printers (MFP’s) en krachtige productieprintsystemen, aangevuld met een uitgebreid scala aan document management en andere softwareoplossingen.

Het aanbod aan document oplossingen bestaat uit ruimtebesparende kantoorprinters, multifunctionele kleurenprinters en krachte productieprintsystemen. Alle afdruksystemen kunnen gekoppeld worden met onze veelzijdige softwareoplossingen.

Oplossingen geschaald naar uw bedrijf

Voor het MKB, grotere kantoren en werkgroepen bieden we een breed aanbod aan zwart-wit en kleuren MFP’s die voorzien in al uw behoeften ten aanzien van printen, kopiëren, scannen, document management en verwerking. Al onze Multifunctionele Printers kunnen worden voorzien met diverse 303040afwerkingsmogelijkheden zoals automatisch vouwen, nieten en sorteren.

Interne printstraten

Indien u op zoek bent naar een interne oplossing voor het afdrukken van grote aantallen, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze snelle productieprintsystemen voorzien van een robuust design, en gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring, hebben een breed scala aan beheermogelijkheden en kunnen vele soorten volledig professioneel afgewerkte documenten, brochures en boekjes voor u produceren.