De OKI ES9466/ES9476 multifunctional kleuren laser is gelanceerd

De OKI ES9466/ES9476 multifunctional kleuren laser is gelanceerd

De OKI ES9466/ES9476 multifunctional kleuren laser is gelanceerd

De Oki multifunctionele printer’s zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften op het gebied van documentbeheer van grote werkgroepen.

Het is een superieure, gebruiksvriendelijke, multifunctionele A3-kleurenprinter die de productiviteit verhoogt. Dit mede dankzij het open platform (sXP) van OKI en elektronische vastlegging van documenten, flexibele papierinvoer en hoogwaardige afwerking.

 

Dankzij de aanpasbare interface met aanraakscherm en de snelle, betrouwbare prestaties voldoet de machine perfect aan de behoeften op het gebied van documentbeheer.

De machine combineert grote capaciteit met uitstekende kwaliteit en volledige integratie in workflows. Bovendien voldoet de machine hiermee aan de eisen van drukke afdelingen of werkgroepen waar kwaliteit en hoge productiviteit essentieel zijn.

OKI ES9466/ES9476 Specificaties

Geavanceerde functies, zoals het grote 9-inch aanraakscherm, zorgen ervoor dat de machine gemakkelijk kan worden geconfigureerd naar eigen wensen.

Door zijn opwarmtijd van minder dan 12 seconden en zijn snelle uitvoer zijn de prints in no-time beschikbaar. Zo kan de wachttijd ingekort worden en blijft de productiviteit hoog.
Met de hoge snelheid van 35 pagina’s per minuut (ES9466) of 50 pagina’s per minuut (ES9476) is de opdracht super snel klaar.

Door zijn geschiktheid voor diverse afdrukmedia biedt de machine in drukke werkomgevingen een perfecte oplossing voor vrijwel elke opdracht.

Zo kan er worden afgedrukt op verschillende papierformaten van A5 tot SRA3 met een papiergewicht van 60 tot 280 g/m². De Multi Purpose Tray (MPT) heeft een capaciteit van 60 vel en is geschikt voor enveloppen en andere klein formaten.

 

Benieuwd geworden? Neem contact op, bezoek ons Solutions Center of vraag een offerte aan.

Van Lith Supplies