Showroom tijdelijk gesloten, leveringen tot voordeur en afhalen op afspraak

Showroom tijdelijk gesloten, leveringen tot voordeur en afhalen op afspraak

Beste relaties,

Helaas zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen ten behoeve van de gezondheid van u en onze mensen. Gezien de ontwikkelingen voelt het voor ons niet prettig nog achter de 1e, 2e, 3e en 4e deur te leveren en voelen wij ons genoodzaakt de winkel en de showroom tijdelijk te sluiten voor relaties.

  • Uiteraard blijven onze diensten nog telefonisch, per e-mail, chat en Team Viewer beschikbaar. Bestellingen kunnen via het magazijn aan de zijkant van het pand op afspraak worden opgehaald.
  • Onze bezorgservice blijft zo lang dit mogelijk is, tot aan de voordeur leveren. Er zal worden aangebeld of telefonisch contact met u worden opgenomen en op gepaste afstand worden gewacht tot de bestelling wordt aangenomen.
  • Het is tevens mogelijk om pakketten naar thuisadressen te laten verzenden zodat thuiswerkers niets tekort komen.
  • Onze technische dienst zal alleen voor de hoognodige service calls uitrukken. Uiteraard staan we u direct te woord en proberen we problemen indien mogelijk op afstand op te lossen.
  • Voor de installatie van meubelen en lopende projecten zullen wij contact met u opnemen.

Wij willen u vragen de richtlijnen van het RIVM goed in acht te nemen ten behoeve van de gezondheid van u en onze mensen.

Let goed op elkaar, blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet,

Uw Kantoorspecialist

Van Lith Supplies – one-stop-office-shop.nl

0413-310130 – info@vanlithsupplies.nl

Van Lith Supplies