Akoestische meting

Akoestische meting

Niets is zo vervelend als in een kantoor werken waar de akoestiek niet goed is. Kunt u uw collega’s niet verstaan? Kunt u zich niet concentreren? Duurt het lang voordat geluid wegebt? Dat is erg vervelend. Onderzoek laat zien dat er gezondheidsklachten kunnen ontstaan door een slechte akoestiek op kantoor. Denk daarbij aan stress, hoofdpijn, vermoeidheid of zelfs aan een burn-out. Deze klachten kunnen voorkomen worden door de akoestiek in het kantoor te verbeteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Akoestische meting

We komen graag bij u langs om een akoestische meting uit te voeren. We bekijken de huidige inrichting en doen een akoestische meting. Vervolgens maken we een vrijblijvend plan met de te kiezen middelen. Wanneer u akkoord geeft op dit plan, leveren we de akoestische meubelen en installeren we deze op uw kantoor. We helpen u van A tot Z. U hoeft alleen maar uw wensen aan te geven en wij denken met u mee. Neem contact met ons op voor een akoestische meting.

Akoestische meubelen en wanden

De meubelen en wanden die we gebruiken zijn speciaal ontwikkeld om de akoestiek te verbeteren. De meubelen en wanden zijn voorzien van geluidsabsorberende stoffen en materialen. Wanneer we het over akoestische meubelen hebben kunt u denken aan akoestische banken, poefs, silent boxen en vergaderboxen. Maar wat het meest ingezet wordt, zijn de akoestische wanden. Deze zijn in vele maten, soorten en kleuren leverbaar. Denk daarbij aan akoestische panelen die u aan een bureau monteert of aan staande wanden die eenvoudig te verschuiven zijn. Daarnaast leveren we akoestische panelen die aan muren en plafonds te monteren zijn. Meer weten over onze akoestische meubelen en wanden? Bekijk alle producten in onze webshop.

Categorieën